İnegöl’e 11 milyonluk eğitim yatırımı

İnegöl Organize Sanayi Bölgesi tarafından yaptırılan ortaokul binasında incelemelerde bulunan Milletvekili Hüseyin Şahin, OSB yönetimi tarafından temin edilen kırtasiye malzemelerini de öğrencilere dağıttı.

İnegöl’e 11 milyonluk eğitim yatırımı

Milletvekili Hüseyin Şahin, “Bundan 12 sene önce okulların sayısı çok azdı. Çocuklarımız 55 kişilik sınıflarda eğitim görüyordu. Fiziki imkansızlıkların yanında maddi ve manevi imkansızlıklar da vardı. Hamd olsun AK Parti iktidarı ile birlikte Türkiye’de eğitimde reform süreci başladı.

 

Geleceğin Türkiye’si daha güzel olacak. Bu okullardan yerli ve milli düşünen, aklını, fikrini ve vicdanını başka yere ipotek etmeyen, tamamen milletine, devletine ve geleceğin büyük Türkiye’sine hizmet verecek pırıl pırıl bir nesil yetişecek. Bakanlığımız kaynakları ile iki okul daha yapılacak. İnegöl’de çok güzel şeyler olacak. Güzel Sanatlar Lisesi’ni de gelecek eğitim öğretim yılında hizmete açmayı hedefliyoruz. Sosyal Bilimler Lisesi’ni şehir merkezine aldık. İnegöl’de ihtiyaç duyulan ne varsa elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” diye konuştu.

EĞİTİM YATIRIMI SÜRECEK

Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican da, “Eğitim ihtiyacını karşılamak için OSB yönetimi ilçemize bir okul kazandırdı. 24 derslikli çok güzel bir okul yapıldı. İlçemizde bu yıl 3 yeni okul hizmete başladı. Bunların toplam maliyeti 11 milyon lira civarında. Üç okulumuz da önceki eğitim öğretim yılında hizmete açılmıştı. Eğitim yatırımları sürecek’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X