‘İnegöl’e borcumuzu ödemeye geldik’

Yeni seçilen Başkan Cebrail Kemer, ‘Başarılı olmak için yola çıktık. Tek bir hesabımız var o da İnegölspor’u iyi bir yere getirmek’ dedi.

‘İnegöl’e borcumuzu ödemeye geldik’

İnegölspor’un çiçeği burnunda Başkanı Cebrail Kemer, destek istedi. İnegöl’e layık olmaya çalışacaklarını belirten Kemer, ‘Biz bu memlekette yaşıyoruz, bu memlekette karnımız doyuyor, bu memlekette para kazanıyoruz ve bu memlekete, İnegölspor’umuza bir bedel ödemek boynumuzun borcu. Şuna inanın 16 nezih arkadaşımla birlikte sizlere layık olmaya çalışacağız. Tek amacımız var; İnegölspor’u bir yerlere getirebilmek. Başka bir ne hesabımız var ne de ajandamız. Lütfen bizlere sahip çıkın’ dedi. 

AKTAŞ’A TEŞEKKÜR

Borçlarla ilgili de konuşan Başkan Kemer, şöyle devam etti: ‘Adaylıkta gecikme sebebimiz vardı. Kulübün borcu 1 milyon 250 bin liraydı. Şahsımın ödeyeceği bir para değildir. 1 milyon 250 bin liranın yaklaşık 400 bin liralık bedelini geçtiğimiz yıl görev yapan arkadaşlarımızdan tahsil ettik. Onursal başkanımız Alinur Aktaş’a teşekkür etmek istiyorum. Kendisi 300 bin lira civarında bir rakamı kulübe kazandırdı. İnegölspor borçlarla anılan bir kulüp hiç bir zaman olmadı. Bundan sonrada olmayacak.’ 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X