İnegöl’e kültür sanat merkezi

İnegöl’de FETÖ soruşturması kapsamında el konulan eski bina, restore edilerek İnegöl Belediyesi Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi olarak hizmete açıldı.

İnegöl’e kültür sanat merkezi

ABDULLAH TANIŞ

Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi açılış törenine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Vali İzzettin Küçük, Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi’nin, İnegöl’ün kültür sanat merkezi olarak, kültür ve sosyal açıdan her türlü gelişime katkı vermeyi hedefleyen bir kompleks olacağı belirtildi. 

Törende konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, gece gündüz çalışarak hazırladıkları merkezin artık İnegöl’e yakışan hizmetleri hayata geçireceğini ifade etti. Vali İzzettin Küçük ise, “Buranın belediyeye mal edilmesi konusundaki çalışmanın emeği Bakanımıza aittir, kendisine teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımız bu işi takip etti ve kısa sürede bu eseri ilçeye kazandırdı. 256 bin nüfuslu, Anadolu’dan pek çok ilden büyük bir ilçeye ihtiyaçtı” şeklinde konuştu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da, Beşinci Mevsim Kültür ve Sanat Merkezi’nin İnegöl’ün insanına, kültürüne, değerlerine katkı sağlayacağını ifade etti. Eğitim Merkezi’nde kursiyerler tarafından yapılan Bakan Mehmet Müezzinoğlu’nun portresi kendisine hediye edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X