İnegöl’e kupa morali

Kupada Gümüşhanespor’u safdışı bırakan bordo beyazlılar, ligde aldığı şanssız sonuçların ardından keyiflendi.

İnegöl’e kupa morali

SADULLAH ORGAN

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta oynadığı 3 maçtan 2 yenilgi alarak şansız bir dönem yaşayan İnegölspor sahasında oynayacağı Kocaeli Birlikspor maçı öncesinde kupada Gümüşhanespor’u 1-0’lık skorla eleyerek 3. Tur’a yükselmenin mutluluğunu yaşıyor. Ligde yaşadıkları üst üste kayıpların kendilerini üzdüğünü belirten Teknik Direktör Serhat Güller, “Gümüşhanespor karşısında aldığımız galibiyetle moral bulduk” dedi.

ŞANS VERDİK

Gümüşhanespor karşısında ligde fazla forma şansı bulamayan oyuncularına şans verdiğini belirten Güller, “Bizim adımıza son derece istifade ettiğimiz bir maç oynadık. Aynı grupta mücadele verdiğimiz Gümüşhanespor karşısında futbolcularımız 120 dakika boyunca maçı kazanmak adına bir şeyler yapmanın uğraşı içersinde oldular. Erken bir gol bulsaydık maç çok daha erken kopabilirdi. Hem ligi hem de kupayı önemsiyoruz. Kupada gruplara kalmak istiyoruz. Futbolcularımı ortaya koydukları mücadeleden dolayı kutluyorum” diye konuştu.

KRİTİK MAÇ

Pazar günü ligde maçında son derece önemli bir maça çıkacaklarını belirten Serhat Güller şöyle devam etti: “Kocaeli Birlikspor maçı bizim için kritik. Şu anda ligde deplasmanda aldığımız 1 galibiyet var. İçerde ve dışarıda kaybettiğimiz iki maç var. Bu durumu bir an önce değiştirmemiz gerekiyor. Bu nedenle Pazar günü sahamızda oynayacağımız Kocaeli Birlikspor maçına iyi hazırlanıp, kazanmak istiyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X