İnegöl’e modern meydan parkı

İnegöl Belediyesi’nin Cerrah Mahallesi’nde yapımına başladığı meydan parkı projesindeki çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

İnegöl’e modern meydan parkı

Büyükşehir yasasının uygulamaya girmesinin ardından hem merkezde hem kırsalda şehrin dört bir yanında yatırım atağı başlatan İnegöl Belediyesi, Cerrah Mahallesi’nde bulunan boş alanda meydan parkı projesini hayata geçirmek için çalışmalara başladı. Mahallenin girişinde bulunan 7 dönümlük alanda hayata geçirilen proje, tamamlandığında Cerrah’ın değerine değer katacak.

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yapımı süren meydan parkında devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Aktaş, projenin Cerrah’ın güzelliğine güzellik katacağını kaydederek ”Bu alan mahallenin girişi ve ilk göze çarpan yer. Yaklaşık 7  bin metrekarelik bir alan. Burada gerçekten bitirildiğinde harika bir proje ortaya çıkacak. Otomobil, minibüs ve otobüslerin park edileceği, bir otopark alanımız var. 5 bin 56 metrekarelik sert zemin yürüyüş ve oturma alanı, 264 metrekarelik amfi alanı, 270 metrekarelik yeşil alan, 310 metrekarelik çocuk oyun alanı ve 100 metrekarelik fitness alanı bulunmakta. Yüksek bir bayrak direğimizle bir de güneş saati uygulaması yapacağız. Mevcut ağaçları koruduğumuz gibi yeni ağaç uygulamalarımız da olacak. Bu çalışmanın bize yaklaşık maliyeti ise 400 bin lira”diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X