İnegöl’e nefes aldıracak projeleri hayata geçiriyoruz

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, mahallelere nefes aldıracak meydan düzenlemeleriyle şehri rahatlatacak dinlenme mekanları, otopark alanları ve çocuk parkları üretme çabasının kentin her alanında sürdüğünü söyledi.

İnegöl’e nefes aldıracak projeleri hayata geçiriyoruz

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün 2016 yılı faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunan Aktaş, hizmete sunulan çocuk oyun alanlarıyla ilgili bilgiler paylaştı. Göreve geldikleri günden bugüne kadar 163 çocuk parkını ilçeye kazandırdıklarını anlatan Aktaş, köy ve belde statüsünden mahalle statüsüne dönüşen 31 mahallede çocuk parklarını hizmete geçirdiklerini söyledi. Bunun yanında 16 kırsal mahallede fitness-spor alanları oluşturduklarını kaydeden Alinur Aktaş, çalışmalara devam ederek kırsal mahalleleri şehir standardına ulaştırmayı amaçladıklarını ifade etti.

KORULUK OLANLAR

Daha yeşil ve daha temiz bir İnegöl için koruluk alanları oluşturduklarını anlatan Aktaş, ilçedeki trafik ve araç sirkülasyonunu rahatlatacak projeler çerçevesinde yeni otopark alanları da oluşturulduğunu kaydetti. Aktaş, mahallelere nefes aldıracak meydan düzenlemeleriyle ilgili de bilgiler paylaştı. Kardeşlik bağları çerçevesinde Domaniç’in Çamlıca köyünde de meydan meydan park ve çocuk oyun alanı hayata geçirdiklerini anlatan Aktaş, “Yapılacak daha çok işimiz” var ifadelerine yer verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X