İnegöl’e yeni emniyet binası

İnegöl Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, yeni emniyet binası projesinin TOKİ’ye teslim edildiğini ve bu yıl içerisinde kazma vurulmasını beklediklerini söyledi.

İnegöl’e yeni emniyet binası

SADULLAH ORGAN

 

İnegöl’e yakışır bir bina olacağını ifade eden İnegöl Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, “Genel Müdürlüğümüz nezdinde işlemleri tamamlandı ve TOKİ’ye teslim edildi. Oradan ihaleyi bekliyoruz. Bu yıl içerisinde ihale edilip, kazmanın vurulmasını bekliyoruz” dedi.

9 milyon liraya malolması beklenen binanın hızlı bir şekilde işleme alınmasına ihtiyaç olduğunu ifade eden Kaplan, inşaatın 5 bin 100 metrekarelik alanda yükseleceğini söyledi. Kaplan, “Kapalı alanı 9 bin 300 metrekare. 4 kattan oluşacak. Bodrumda 35 araçlık otopark, 5 bayan, 5 erkek nezarethane. Spor ve kondisyon salonu. Arşiv ve sığınak. Bahçe kısmında 45 araçlık otopark olacak. Zemin katta trafik birimleri, pasaport ve ruhsat işlemleri olacak. Birinci katta müdürlük ve yardımcı makamları ile personel ve asayiş birimleri olacak. İkinci katta yemekhane, kafeterya ve MOBESE sistemi olacak” dedi.

Yeni binanın yapılmasıyla birlikte İnegöl’ün çeşitli noktalarında bulunan karakol binalarındaki görevli personelin de bu yeni binaya taşınacağını aktaran İnegöl Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, “Tek noktadan daha seri ve daha mobil bir hizmet vereceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X