İnegöl’e yeni huzurevi

İnegöl Belediyesi’nin meclis toplantısında, şehir içindeki mevcut huzurevinin mevcut alandan çıkarılarak,Yeniceköy’de güzel bir alana yapılması kararlaştırıldı.

İnegöl’e yeni huzurevi

SADULLAH ORGAN

Konu ile ilgili bilgilendirme yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 30 yıldan bu yana hizmet veren huzurevinde halen 36 erkek, 4 bayanın yaşadığını anlattı. 

Eski hastanenin olduğu bölge ve huzurevi binasının işlevini tamamlaması nedeniyle kentsel dönüşüm düşündüklerini belirten Aktaş, 1980’li yıllarda Yenice Belediye Başkanlığı yapmış Mehmet Göztepe’nin eşi Fatma Göztepe adına binanın yapılmasının söz konusu olduğunu söyledi. 

Yenice 1000 Konutlar mevkiindeki 5 bin metrekarelik alanda bu bina yapılacak bina için Göztepe ailesinin 1 milyonluk bağışının kabul edilmesinin söz konusu olacağını bildirdi. Daha sonra yapılan oylamada da Göztepe ailesinin huzurevi ve aşevi binası için bağışlayacağı 1 milyon lira oylanarak oybirliği ile kabul edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X