İnegöllü çiftçiler Fruit Logistica Fuarı’nda

İnegöllü çiftçiler, İnegöl Belediyesi önderliğinde dünyanın en önemli tarım teknolojileri ve tarımsal sistemler fuarı olan Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen Fruit Logistica fuarını ziyaret ediyor.

İnegöllü çiftçiler Fruit Logistica Fuarı’nda

SADULLAH ORGAN

 

İnegöl Belediyesi tarafından düzenlenen fuar gezi programına Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, Kırsal Hizmetler Müdürü Fevzi İnal, Belediye Meclis Üyesi ve Tarım Komisyonu Üyesi Yüksel Beyhan, Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, Kulaca Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı ve İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Uğur, İnegöl’de gıda, tarım ve hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren büyük ölçekli tarımsal ve hayvansal işletme sahibi çiftçiler ve yetiştiricilerin yanı sıra tarımsal mekanizasyon, tarımsal nakliye, tarımsal sigorta ve soğuk hava tesisleri ile ilgili faaliyet gösteren esnaflar da katıldı.

ÜST SIRALARDA

İnegöl’ün son yıllarda tarım sektöründe başarısını kanıtlayan projelerle bu sektörde yerini üst sıralara yazdırmış bir şehir olduğunu ifade eden Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, “Gerek meyve üreticiliği, gerek fidancılık ve gerekse çöğür üretimiyle hem ülkemizde hem de dünya çapında tercih edilen bir markadır. Berlin Tarım Fuarı gezisiyle İnegöllü üretici, yetiştirici ve sektör temsilcilerini farklı teknolojilerle tanıştırmak, uygulanabilir tarım teknolojilerini şehrimize getirmek, kırsal kalkınmayı sağlamak, İnegöl ekonomisine katma değer sağlamayı hedeflenmekteyiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X