İnegöllü kadınlardan başkana tatlılı ziyaret

Gemlik İnegöllüler Kültür ve Dayanışma Derneği Kadın Kolu Yöneticileri Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı ziyaret ederek, İnegöl’ün meşhur kabak tatlısı hediye ettiler.

İnegöllü kadınlardan başkana tatlılı ziyaret

CEMAL KIRGIZ

 

İnegöllüler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Erkan Şen, Kadın Kolu Başkanı Merve Orhan ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyarette, 17 Ocak pazar günü Manastır Kültür Merkezi’nde dernek tarafından sahnelenecek olan tiyatro oyununa davetiye de verildi.

 

DESTEK SÜRECEK

Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik Belediyesi olarak sosyal ve kültürel etkinliklere dernek ayrımı yapmadan destek olmayı sürdüreceklerini ifade etti. Kentsel Dönüşüm konusunda da dernek yöneticilerinin sorularını yanıtlayan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cihatlı Mahallesinde yapılacak olan 970 konutluk alanın projesinin tamamlanmak üzere olduğunu söyledi. Yapım ihalesi sonrasında bu projenin temelinin kısa sürede atılacağını vurgulayan Refik Yılmaz, yaklaşık 17 bin başvuruya yanıt verilebilmesi için de arayış ve çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X