İnegöllü kamyonculara yeni otopark yapılıyor

İnegöl Belediyesi tarafından S.S. 39 Nolu İnegöl Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ne otopark için yeni yer tahsis edilirken, tahsis edilen alanda yapılan otoparkta zemin uygulaması gerçekleştirildi.

İnegöllü kamyonculara yeni otopark yapılıyor

SADULLAH ORGAN

 

Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, Kamyoncular Kooperatifi’nin bulunduğu bölgenin yetersiz kaldığını belirterek, garaja sığımayan kamyonların yol kenarına pak edildiğini ve bunun da Nakliyeciler Caddesi’nde trafik yoğunluğu oluşturduğunu söyledi. 

Bu nedenle 5 dönümlük alanın belirlenerek zemine sağlamlaştırma çalışması yapıldığını kaydeden Adil Kansu, kaldırılan moloz ve toprağın yerine 5 bin 500 ton alt temel malzemesi serileceğini anlattı. Kansu, çalışmanın belediyeye toplam maliyetinin 93 bin TL olduğunu söyledi.

S.S. 39 Nolu İnegöl Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yusuf Ziya Özbek de, garaja 5 dönümlük alanın tahsis edilmesi nedeniyle memnuniyetini dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X