İnegöllü mobilyacı Dubai yolcusu

MODEF Fuarcılık, İnegöl mobilya sektörüne yeni ufuklar açmak ve yeni pazarlar bulmak amacıyla 15-19 Şubat tarihleri arasında Dubai’de temaslarda bulunacak.

İnegöllü mobilyacı Dubai yolcusu

SADULLAH ORGAN

Ticari görüşmeler öncesi bir araya gelen 20 mobilya üreticisine bilgilendirme yapıldı. MODEF Fuarcılık Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl mobilyasının gelişimi adına önemli yatırımlar yapıldığını belirterek, MODEF’in bu yatırımlardan biri olduğunu söyledi. 

Belediye olarak mobilyada yeni hedef pazarlar için lobi ve tanıtım faaliyetlerinin stratejik planlarında ve projelerinde yer aldığını vurgulayan Başkan Aktaş, “Amacımız, yeni pazarlarla İnegöl’ü buluşturmaktır. Bizim yeni pazarlara açılmamız lazım. Bununla alakalı hem KOSGEB, hem de MODEF desteği ile neler yapabiliriz noktasında birtakım çalışmalar yapıyoruz” dedi. 

İHRACATA DÖNÜŞECEK

Asıl olanın yapılan bu gezilerle pazarı biraz daha genişletebilmek olduğunun altını çizen Aktaş, Ortadoğu ve Afrika’nın İnegöl için önemli ve rantabl kullanabilecek pazarlar olduğunu söyledi. 

Geçtiğimiz Kasım fuarında Dubaili 67 firmayı MODEF Fuarcılık olarak İnegöl’de ağırladıklarını, ikinci adımda ise, 15-19 Şubat tarihleri arasında 20 İnegöllü mobilya üreticisini Dubaili firmalarla buluşturacaklarını kaydeden Aktaş, son aşamada ise, Dubaili firmaları İnegöl’e davet ederek, Ekonomi Bakanlığı’nın desteğiyle tüm bu girişimleri, karşılıklı iletişimleri ihracata dönüştürmeyi hedeflediklerini belirtti.

Toplantıda ayrıca modefdubai.com adlı internet sitesinin tanıtımı yapıldı. 40 farklı Dubai’li firmanın online randevu sistemi üzerinden İnegöllü firmalarla buluşturulması için firmaya özel şifreler de verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X