İnegöllü mobilyacılar Milano’ya gidecek

İnegöllü mobilyacılar, İTSO’nun organizasyonuyla bu yıl da İtalya’ya çıkarma yapmaya hazırlanıyor. Nisan ayında Milano kentinde gerçekleştirilecek fuara katılacak 180 kişilik sektörel ticaret heyeti için Yenişehir Havaalanı’ndan özel uçak kaldırılacak.

İnegöllü mobilyacılar Milano’ya gidecek

SADULLAH ORGAN

İnegöl Ticaret Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl, sektörel gezinin mobilya alanındaki yeniliklerin ve sektörün nabzını tutmayı amaçladığını, İnegöl’deki mobilya sektörünün gelişimiyle ihracatın ve bu sektörden beslenen diğer iş alanlarında da büyümenin hedeflendiğini söyledi. 

Sektörel ticaret heyetini Ekonomi Bakanlığı’nın onayladığını ve Bakanlıktan kişi başına bin 700 TL destek öngörüldüğünü açıklayan Başkan Anıl, “Milano mobilya sektöründe dünyanın önde gelen şehirleri arasında yer alıyor. ‘İ Saloni 2016′ adıyla düzenlenen mobilya fuarında birçok yenilik vitrine çıkartılıyor ve mobilya sektörünün dünyadaki trendi burada belirleniyor. Sektörde iddialı olan İnegöllü mobilyacılarımıza yeni ufuklar açacaktır” dedi. 

Sektörel ticaret heyetinin 14-17 Nisan tarihlerini kapsadığını, program kapsamında,  fuar ziyaretinin yanı sıra tasarım okuluna ziyaret gerçekleştirileceğini belirten İTSO Başkanı Metin Anıl, ayrıca ünlü İtalyan mobilyacılarla istişare toplantısının yapılacağını ve fabrika ziyaretleri düzenleneceğini kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X