İnegöllü mobilyacılar Milano’ya gitti

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), 180 üyesini Yenişehir’den özel uçakla İtalya’nın Milano kentinde düzenlenen I Saloni 2016-Milano Uluslararası Mobilya Fuarı’na götürdü.

İnegöllü mobilyacılar Milano’ya gitti

14-17 Nisan 2016 tarihlerinde düzenlenen fuar gezisine katılan İnegöllü mobilyacılar, mobilya sektörünün dünyadaki son durumu inceleyecekler. Milano’ya giden mobilyacılar, fuar ziyaretinin yanı sıra ikili ticari görüşmelerde bulunacaklar. Milano’da mobilya fabrikası ziyareti ve Domus Acedemy Tasarım Okulu ziyareti yapacak olan heyet üyeleri, İtalya Başkonsolosu ve Ticaret Ataşeleri ile toplantı da yapacak.

İTSO Başkanı Metin Anıl, İnegöl ekonomisinde önemli bir paya sahip olan mobilya sektörünün gelişmesi için çaba harcadıklarını söyledi. Milano’da her yıl düzenlenen I Saloni’nin dünyadaki en önemli mobilya fuarlarından biri olduğunu ifade eden Anıl, “Milano mobilya sektöründe dünyanın önde gelen şehirleri arasında yer alıyor. Fuarda birçok yenilik vitrine çıkartılıyor ve mobilya sektörünün dünyadaki trendi burada belirleniyor. Bu ticari gezi, sektörde iddialı olan İnegöllü mobilyacılarımıza yeni ufuklar açacaktır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X