İnegöllü mobilyacılar yabancılarla buluşuyor

32. MODEF EXPO Fuarı kapsamında yurtdışından gelen alım heyetleri, fuar alanında sektör temsilcileriyle buluşmaya başladı.

İnegöllü mobilyacılar yabancılarla buluşuyor
Ekonomi Bakanlığı, İhracatçılar Meclisi ve İFOR Fuarcılık işbirliğinde yapılan görüşmelerle ilgili açıklama yapan MODEF Yönetim Kurulu Başkanı ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Gelen alım heyetlerini, ilgili sektörlerle buluşturarak görüşmelerini sağlıyoruz. Şu an farklı ülkelerden misafirlerimiz var. Fuar alanı çok hareketli. Açılış gününde yaklaşık 500 yabancı, bin 600 iç piyasa ve 300’de biletli olmak üzere 2 bin 400 kişi giriş yaptı. İnanıyorum ki, fuarda amacımıza ulaşmış olacağız. İnegöl’ün mobilyada, özellikle ihracata yönelik çıtasını bu fuar daha da yukarıya çekecek” diye konuştu.
 
Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Aktaş daha sonra Tunus, Fas ve Irak’tan gelen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları’nın da bulunduğu 8 kişilik heyetle bir araya geldi. Heyet, karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X