İnegöllü mobilyacılardan TÜYAP ile işbirliği

TÜYAP Fuarcılık ile İnegöl Mobilyacılar Odası arasında işbirliği protokolü imzalandı.

İnegöllü mobilyacılardan TÜYAP ile işbirliği

ABDULLAH TANIŞ

 

İnegöl Royal Hotel’de düzenlenen törende konuşan Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri Genel Müdürü İlhan Ersözlü, bu protokolle beraber geleceğe yapılan bir yatırım işbirliğine imza atıldığını söyledi.

Söz konusu protokol ile İnegöllü mobilyacıların, 22-27 Ocak 2019 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İSTMOB) yerini alacaklarını kaydeden Ersözlü, ‘’İnegöl mobilya fuarlarının ihracat değerlerini artırmak, yeni müşteriler kazandırmak, İnegöl markasını tüm dünyaya tanıtmak ve hak ettiği yere getirmek adına güçlerimizi birleştiriyoruz.

Önümüzdeki yıldan itibaren sektörün tek çatı altında toplanacağı fuar olması hedefiyle yolumuza devam ediyoruz” dedi. İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan ise, ‘’Daha profesyonelce ve huzurlu bir fuar olması için doğru karar verdiğimizi düşünüyoruz. İki tarafa da hayırlı olsun” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X