İnegölspor 1-1 eriyor

İlçe Stadı’nda ağırladığı Menemen Belediyespor karşısında 1 puanı zor kurtaran İnegölspor, ligde kazanamama serini 8 maça çıkardı ve kötü gidişatını sürdürdü.

İnegölspor 1-1 eriyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta adını play-off’a yazdırmak ve oradan da PTT 1. Lig’e yükselmek isteyen İnegölspor dün 18. hafta maçında sahasında Menemen Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. 

Maça iyi başlayan bordo beyazlılar henüz 12. dakikada Emre Okur’un ortasında Raif’in boş kaleye dokunamamasıyla mutlak bir golden oldu. İnegölspor ilk yarıda girdiği pozisyonları değerlendiremeyince soyunma odasına 0-0 eşitlikle girdi.

ÜSTTEN KOPUYOR!

İkinci yarıda konuk Menemen Belediyespor oyuna ortak oldu. Sarı lacivertliler 79. dakikada Yasin’in orta şut karışımı vuruşunda bulduğu golle 1-0 öne geçti. Golden sonra oyundan düşmeyen İnegölspor 82’de Oğuz Kocabal ile rakibine cevap verdi: 1-1. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca iki takımda 1’er puana razı oldu. Ayrıca bu sonuçla bordo beyazlı temsilcimiz ligde üst üste çıktığı 8. maçtan da galibiyetle ayrılamadı ve üst sıralardan iyice uzaklaştı.

STAT: İnegöl ilçe 

HAKEMLER Yavuz Çetin (**), Kerem Candaş (**), İsmail Emre (**),

GOLLER: Dk.82 Oğuz (İnegöl), Dk.79 Yasin (Menemen B.)

SARI KARTLAR: Kemal (İnegöl), Murat (Menemen B.)

İNEGÖLSPOR: Şener (**), Lider (**), Bilal (**), Kemal (***), Recep (**), Oğuz (***), Emrah (**), Emre (**) (Dk.87 Hasan), Hakkı (***) (Dk.90 Mahmut), Hacı Mustafa (***) (Dk.71 Ömürcan *), Raif Demir (**)

MENEMEN BELEDİYESPOR: Amir (**), Efe (***), Mustafa Şen (**), Mert Hakan (***), Yasin (***), Murat Erdemir (***), Erman Kılıç (***) (Dk.46 Gökhan Ünal **), Ertuğrul (***), Abdullah (**) (Dk.70 Samet **), Ahmet Arı (***) (Dk.46 Serkan Çalık **), Hikmet (***)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X