İnegölspor ağır yaralı! 2-3

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan temsilcimiz son haftalarda düşüşe geçti.

İnegölspor ağır yaralı! 2-3

SADULLAH ORGAN

Bordo beyazlılar öne geçtiği karşılaşmada Hatayspor’a sahasında 3-2 mağlup oldu ve play-off barajının sadece 3 puan üstünde haftayı kapattı.

 

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk ümitlerini tükettikten sonra play-off savaşı veren İnegölspor sahasında Hatayspor’a 3-2 yenildi. Bordo beyazlılar henüz 6. dakikada Yılmaz’ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçmeyi başardı. İnegölspor golden sonra oyun hakimiyetini Hatayspor’a bırakınca, konuk ekip 45. dakikada Murat Uluç’un penaltıysa durumu 1-1 yaptı ve devre bu sonuçla tamamlandı.

2 dakikada bitti!

Karşılaşmanın ikinci yarısında Hatayspor 2 dakika içinde bulduğu gollerle bir anda farklı öne geçti. Konuk ekip önce 63. dakikada Murat Uluç ile 2-1’i ardından ise 65. dakikada Cihan’ın golüyle 3-1’lik üstünlüğü yakaladı. 74. dakikada Mümin üst direkten dönen kendi şutunu takip ederek durumu 3-2’ye getirdi. Kalan bölümlerde başka gol olmayınca Hatayspor 3-2’lik skorla evine altın değerinde 3 puanla döndü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X