İnegölspor başkanını seçti…

İnegölspor’un yeni başkanı Kani Ademoğlu oldu… Kemal Aydın’ın 106 oy aldığı genel kurulda 154 oyla kulübün yeni başkanı seçilen Ademoğlu, “İnegölspor’da idari ve mali disiplini sağlamaya çalışacağız. Projelerimizi hayata geçirip İnegölspor’u hak ettiği yere taşımak istiyoruz” dedi.

İnegölspor başkanını seçti…

TFF 2. Lig’de mücadele eden İnegölspor’da gerçekleştirilen olağan genel kurul sonunda başkanlığa Kani Ademoğlu seçildi.

İki adayın yarıştığı genel kurul yoğun katılımla gerçekleşti. Kongrede Kemal Aydın ile yarışan Kani Ademoğlu, seçimi kazanarak kulübün yeni başkanı oldu. Beşinci Mevsim Kültür ve Sanat Merkezi’nde pandemi kuralları çerçevesinde yapılan kongreye, İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban da katıldı. 262 üyenin oy kullandığı genel kurul sonunda Kani Ademoğlu 154 oy alarak kulübün yeni başkanı oldu. Diğer aday Kemal Aydın 106 oy alırken, 2 oy da geçersiz sayıldı.

ÇOCUKLUK SEVDAMIZ
Görevde kaldıkları sürede İnegölspor için ellerinden gelen desteği vermeye çalıştıklarını belirten son başkan Münür Kanar, “Bizler birleştik bütün olduk. İnegöl için ne yaparız, dedik. Herkes bize destek verdi. Bizler de onlara layık olabilmek için elimizden gelen gayreti gösterdik ama maalesef Antalya’da play-off maçında elendik. İnşallah bundan sonraki gelecek başkanımız bizlere aynı heyecanları yaşatır” dedi. İnegölspor’a çocukluktan sevdalı olduğunu belirten yeni başkanı Kani Ademoğlu ise, “İnegölspor ulusal çapta bir marka değerine sahip bir kulüp. Bir kulüp için en önemli konu idari ve mali disiplini sağlamaktır. Biz bunun için planlamalar yapıp çalışacağız. Uzun zamandır projemiz olan resmi store mağazamızı takımımıza kazandırmak istiyoruz. Stadyum projemizi de hayata geçirmek istiyoruz. Ben ve ekibim hayallerimizi gerçekleştirmek adına desteklerinize talibiz” ifadelerini kullandı.

EN ÖNEMLİ MARKA
İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü de, “İnegölsporumuzun geçmişi başarılarla dolu. İnegöl için ne gerekiyorsa biz kendimize düşeni yaparız. İnegölspor’da başarıyı yakalayabilmemiz için gelir kaynaklarının artması gerekir. İnegöl mobilyada, tarımda nasıl başarılıysa sporda da başarılı olmalı” diye konuştu. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise “Nasıl ki mobilyamız, tarımımız, köftemiz, sanayimiz ve insani değerlerimizi konuşuyorsak İnegölspor da şehrimizin önemli markası. Gönül ister ki takımımız daha üst liglerde oynasın. Bu neden olmasın, gerçekten de koordineli çalışılarak olabilir. Başarı için birlik olmak şart” şeklinde konuştu.

Desteğimiz sürecek
Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Seçilen kulüp başkanı herkesin başkanıdır ve bizler de ona kanuni çerçevede destek vereceğiz. Bursaspor’da da bir kongre olacak ve orada da inşallah hayırlı bir sonuç olur. Birçok amatör kulüp var ve hepsinde emeğimiz ve katkımız var. Yeni İnegöl dediğimiz projede de İnegölspor’a ait tesislerimizi bitirip İnegölspor’a teslim edeceğiz. Sıkıntılı sürece rağmen bu bayrağı bir adım ileriye taşıyan Münür Kanar’a da özellikle teşekkür ediyorum. Seçilen başkan İnegölspor’un başkanı olacaktır bize desteklemek düşer” dedi.

KANİ ADEMOĞLU’NUN LİSTESİ
Kani Ademoğlu başkanlığındaki yönetime Eşref Yiğit, Aziz Bolat, Abdurrahman Maksutlar, Sedat Esadi, Ozan Can, Ali Ezim, Ali Şahin, Mustafa Arıcı, Mustafa Şeşka, Cihan Bozacılar, Volkan Kardeş, Cüneyt Öztürk, İbrahim Işıkoğlu, Mehmet Özdamar, Tufan Tutumlu ve Aziz Sezikli seçildi.TFF 2. LIG EKIBI INEGOLSPOR’UN OLAGAN KONGRESI YOGUN KATILIMLA GERCEKLESTI. KANI ADEMOGLU ILE KEMAL AYDIN’IN LISTELERININ YARISTIGI KONGREDE KAZANAN KANI ADEMOGLU OLDU. ESKI BASKAN MUNUR KANAR HER IKI ADAY ILE POZ VERDI – FOTO: BURSA – DHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X