İnegölspor bela olacak!

Bordo beyazlılarda Başkan Eşref Güç, Teknik Direktör Taşkın Güngör ve Kaptan Bilal Özdemir OLAY Spor’a yaptıkları açıklamada, ‘Kupada Süper Lig takımlarını yeneceğiz. Ligde de çıkışa geçerek play-off’a kalacağız’ dediler.

İnegölspor bela olacak!

TOLGA ÖZTAŞ

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta düşme hattında yer alan ancak Türkiye Kupası’nda adını gruplara yazdıran İnegölspor’da keyifler yerine geldi. Bordo beyazlılarda Başkan Eşref Güç, ‘Bu takıma inanıyorum. Play-off barajı ile aramızda sadece 9 puan fark var. Sezon sonunda hedefimizi tutturacağımıza gönülden inanıyorum. Şunu da belirtmek isterim ki biz geçen seneki takımı bozmadık. Gidenlerin hepsi kendi ayrıldı’ dedi.

%1 şüphem olsa durmam!

İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör de takıma inancını ortaya koydu. Güngör, ‘Bu takımın play-off’a kalacağına inanıyorum. Bundan yüzde 1 bile şüphe etsem burada olmam. Kupada gruplara kalmamız bize moral oldu. Haftasonu sahamızda Kartalspor’u yenerek artık çıkışa geçmek istiyoruz’ derken kaptan Bilal Özdemir ise, ‘Sezon başından bu yana bir şanssızlık var. Oynadığımız oyunda çok büyük bir sıkıntı yok. Sadece sonuca gitmede sıkıntılar yaşıyoruz. İnşallah artık güzel sonuçları almaya başlayacağız’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X