İnegölspor beraberliğe üzüldü

Spor Toto 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta 3’üncü sırada yer alan İnegölspor’un şampiyonluk yarışındaki 2 rakiplerinin puan yitirdiği haftada iç sahada Kahramanmaraşspor önünde aldığı beraberlik üzüntü yarattı.

İnegölspor beraberliğe üzüldü

Teknik direktör Şaban Yıldırım, “Maalesef gol bulamadık, kazanamadık. 7 olan puan farkı devam ediyor. Kahramanmaraşspor müsabakasında pozisyon üretmekte zorlandık. Yolumuza devam edeceğiz” dedi. Ligin uzun bir maraton olduğuna dikkat çeken Şaban Yıldırım, şöyle devam etti:

“Önümüzde daha çok maç var. Matematiksel olarak devam ettiği sürece kovalamak gerekiyor. Bizde onu yapacağız. Biz şu anda hala 3’üncü sıradayız. Göztepe eğer bu ligde birinci olacaksa, biz ondan sadece 2 puan gerideyiz. Bizim grubumuzun ne kadar zorlu olduğu ortada. Yani çetin mücadeleler oluyor. Biz sürdüreceğiz. Bir yerden baktığımız zaman iyi yerdeyiz ama sezon başı isteğimiz, ikinci yarı isteğimizle ilgili baktığımızda zamanda biraz geri de kaldığımız doğru ama devam edeceğiz. Buradan PTT 1’inci Ligi’ne çıkamazsak, play off var. Ümitsizliğe düşecek durum yok.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X