İnegölspor Bolu’da

14 Ağustos Pazar gününe kadar hazırlıklarını Bolu’da sürdürecek ordo beyazlılar, 4 ya da 5 hazırlık karşılaşması oynayacak.

İnegölspor Bolu’da

TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcilerimizden İnegölspor, ilk etap çalışmalarını kendi tesislerinde tamamladı.

Bordo beyazlılar, ikinci etap çalışmaların için 14 Ağustos Pazar günü sürecek kamp için Bolu’ya giderken Teknik Direktör Şaban Yıldırım, Bolu’da 4 veya 5 hazırlık maçı yapmayı planladıklarını söyledi.

BU KAMP ÇOK ÖNEMLİ

Kampta daha çok teknik taktik çalışmalar gerçekleştireceklerini aktaran tecrübeli çalıştırıcı, “İlk etap daha fizik ağırlıklı çalışmış olduk. Burada taktik ağırlıklı çalışmış olacağız. Burada hazırlık maçları da oynayacağız. Bolu kampı bizim için çok önemli bir kamp. Şartlarımız güzel. Hava biraz sıcak ama zeminler ve otel iyi. Yani güzel şartlarda çalışıyoruz” dedi.

OYUNCULARIMDAN MEMNUNUM

Futbolcularından oldukça memnun olduğunu dile getiren Yıldırım, “Kampta yaklaşık 30 kişiyiz. Oyuncularımızın çalışma tempolarından da memnunum. Birinci etabı iyi geçirdik ikinci etabı da iyi geçirerek, İnegöl’e dönmek istiyoruz. Bolu kampı sürecinde 4 veya 5 hazırlık maçı planlıyoruz. Hangi takımlarla hazırlık maçı yapacağımız birkaç güne belli olacak” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X