İnegölspor çok yaşa!

Minik yürekler bordo beyazlı takımın antrenmanına gelerek tezahüratlarla futbolculara moral verdiler.

İnegölspor çok yaşa!

Sadullah ORGAN

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta alt sıralardan kurtulmak için mücadele eden İnegölspor’da 7 hafta sonra gelen Kartalspor galibiyeti yüzleri güldürürken, dünkü antrenmana minik öğrenciler damga vurdu. İnegöl Özel Pırlanta Çocuk Akademisi öğrencileri bordo beyazlı takımı ziyaret ederek futbolcu ve teknik heyetle unutulmaz dakikalar geçirdiler. Ellerindeki pankartlarla bir süre idmanını izleyen minik öğrenciler tezahürat yaparak futbolculara moral verdi.

MORAL DEPOLADILAR

İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, minik öğrencilerin kendilerine moral veren bu ziyaretlerinden dolayı mutlu olduklarını söyledi. Güngör, bundan sonraki dönemde daha iyi bir İnegölspor izlettireceklerini, kısa sürede grupta sıralamada iyi yerlere gelerek, yaşanan bu olumsuz gidişatı geride bırakacaklarını  ifade etti. Pazar günün ilk yarının son deplasman maçında Büyükçekmece Tepeçikspor ile karşılaşacak olan İnegölspor galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X