İnegölspor dolu dizgin: 1-0

Bordo beyazlılar ligin güçlü takımlarından Keçiörengücü’nü sahasında 5. dakikada Raif’in attığı tek golle devirerek Play-off potasına bir adım daha yaklaştı.

İnegölspor dolu dizgin: 1-0

SADULLAH ORGAN

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta Play-off mücadelesi veren İnegölspor, 26. hafta karşılaşmasında sahasında Keçiörengücü’nü 1-0 mağlup etti. Maça oldukça iyi başlayan bordo beyazlılar henüz 5. dakikada Emrah’ın sağdan ortasında Raif’in yaptığı düzgün kafa vuruşuyla 1-0 öne geçti. 

Erken bulduğu golün avantajıyla oyunun kontrolünü eline alan İnegölspor ilerleyen dakikalarda Yasin ve Emrah ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi ve soyunma odasına tek gollü üstünlükle girdi.

KALEYİ GOLE KAPATTI

Karşılaşmanın ikinci yarısında İnegölspor kontrollü bir oyunu tercih ederken Keçiörengücü ise geride risk alarak daha atak bir futbol sergiledi. Konuk ekip zaman zaman etkili gelse de bordo beyazlı takımın savunma oyuncuları ve kalecisi geçit vermedi. 

İkinci yarıda kalesini gole kapayan İnegölspor, Keçiörengücü’nü 1-0 devirerek altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı. Bordo beyazlılar maç sonunda elde ettikleri galibiyetin sevincini taraftarları ile birlikte kutladı.

STAT: İnegöl İlçe

HAKEMLER: Levent Aktan (***), Can Savaşan (***), Ercan Aydın (**)

GOL: Dk.5 Raif (İnegölspor)

SARI KARTLAR: Emrah Dağ (İnegöl), Sinan, Bora (Keçiörengücü)

İNEGÖLSPOR: Hamdi (***), Bilal (***), Emrah (***) (Dk.66 Kemal **), İlker (**), Raif (***) (Dk.80 Burak), Erdi (***), Ali (***), Mustafa (**), Zahid (**), Yasin (**), Abdulkadir (**) (Dk.85 Fatih)

KEÇİÖRENGÜCÜ: Şener (**), Fatih (**) (Dk.90 Ceyhun), Sinan (**), Hüseyin (**), Bora (**), Mehmet (*), Efe (**), Mustafa (**), Hasan (*) (Dk.46 Mikail *), Eren (*) (Dk.46 Coşkun *), Yıldıray (***)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X