İnegölspor Fethiye’ye bileniyor

İnegölspor ilk galibiyetini taraftarının da desteğiyle almak istiyor… Bordo beyazlı ekibin tecrübeli çalıştırıcısı Murat Yoldaş, “İnegölspor sevdalısı olan bütün taraftarlarımızın desteğini yanımızda hissetmek istiyoruz” dedi.

İnegölspor Fethiye’ye bileniyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezona deplasmanda aldığı Anagold 24Erzincanspor mağlubiyetiyle başlayan İnegölspor’da gözler pazar günü saat 17.00’de oynanacak Fethiyespor maçına çevrildi. Evinde oynayacağı maçtan 3 puanla ayrılarak ilk galibiyetini almak isteyen bordo beyazlı ekipte Teknik Direktör Murat Yoldaş, taraftarlarının desteğini arkalarında hissetmek istediklerini söyledi.

DESTEK BEKLİYORUZ

Motivasyonlarının oldukça yüksek olduğunu dile getiren Yoldaş, “Fethiyespor maçı hazırlıklarımız planladığımız gibi gayet iyi gidiyor. Takım olarak moral motivasyonumuz yüksek. Evimizde oynayacağımız ilk maçta taraftarlarımıza galibiyet armağan edeceğiz. İnegölspor sevdalısı olan bütün taraftarlarımızın desteğini yanımızda hissetmek istiyoruz. Takımımızda sakatlığı olan ve durumu belirsiz olan Okan Deniz dışında eksiğimiz yok” şeklinde konuştu.

İnegölspor’un iç saha maçları ON6 TV’de

İnegölspor, iç saha maçlarını canlı yayın hakları için ON6 TV ile anlaşma imzaladı. Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan ON6 TV yetkilisi Kerem Özdemir, “İzleyicilerimize yeniliklerimizi anlatmak istiyorum. Lisanlarımızı HD olarak güncelledik. Bursa’nın ilk ve tek HD yayın yapan televizyonuyuz. Bizi kablo TV’den izleyebilecekleri gibi aynı zamanda Smart TV’si olan herkes maçlarımızı izleyebilecek” dedi. İnegölspor Başkanı Osman Sevim ise, “ON6 TV’ye yayın haklarını vermekten çok mutluyuz. Genelleme yaptığımızda tüm Türkiye ve Avrupa’da taraftarlarımız maçlarımızı seyretmeden etkileşimde bulunmuş olmayacak. Herkes rahatlıkla maçlarımızı izleyebilecek. Bizlere bu katkıyı sağlayan TV ON6 yönetim kurulu başkanı Hasan Özdemir’e teşekkür ediyorum. Bu kararın hem kulübümüze hem ON6 TV’ye hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah taraftarlarımız hem tribünden hem de ekran başında takımımıza gerekli katkıyı sağlayacak” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X