İnegölspor fırsat tepti!

Bordo beyazlılar sahasında ağırladığı Kahramanmaraşspor ile 0-0 berabere kaldı ve rakipleriyle puan farkını indirme şansını elinin tersiyle itti.

İnegölspor fırsat tepti!

SADULLAH ORGAN

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta play-off’a kalma hesaplarını sağlama almak ve azalan şampiyonluk şansını sürdürmek isteyen İnegölspor sahasında Kahramanmaraşspor’la 0-0 berabere kaldı. 

Bordo beyazlılar sakat kaleci Ali ve cezalı Alişan’dan yoksun olarak çıktığı alt sıralardaki rakibi karşısında yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince devre golsüz tamamladı.

Büyük kayıp!

İkinci yarıda her iki takımda fazla etkili olamayınca oyun ortasaha mücadelesi şeklinde geçti. İnegölspor çok fazla net gol pozisyonuna giremezken, Ersel ve Cihan ile girdiği fırsatlarıda cömertçe harcadı. Konuk ekip Kahramanmaraşspor ise maçın sonuna kadar uyguladığı savunma anlayışıyla oyunun kötüleşmesini sağladı. Bordo beyazlılar sahadan 0-0 eşitlikle ayrılınca şampiyonluk yarışında  çok önemli 2 puandan oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X