İnegölspor futbol okulunda 2. dönem başladı

Bordo beyazlı kulübün altyapı tesislerinde 760 sporcunun katılımı ile başlayan çalışmalar 2 Eylül tarihinde sona erecek.

İnegölspor futbol okulunda 2. dönem başladı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor’un yaz futbol okulu 2.dönem çalışmaları 760 oyuncu ile altyapı tesislerinde başladı. Gençlik Gelişim Program Sorumlusu Özgür Şahin, yaz futbol okulu çalışmalarının 2 Eylül’e kadar süreceğini belirtti. “Futbola yatkın, kendini ifade edebilen, gelişime açık, yetenekli sporcuları tespit edip İnegölspor’umuzun altyapısına kazandırmaktayız. Her yıl düzenli olarak yaptığımız ve altyapı oyuncu havuzuna oyuncular bulduğumuz yaz okulu çalışmalarında 7 Ağustos itibariyle 760 sporcunun katılımı ile başlayan çalışmalar 2 Eylül tarihinde son bulacak” dedi.

SPOR DOLU YAZ

Yaz futbol okuluna katılan çocukların hem öğrendiklerini hem de spor dolu bir dönem geçirdiklerini aktaran Şahin, “Çocuklarımızın sosyalleşmesini, birlikte hareket etmesini, arkadaş çevresini genişletmesini de sağlayan bu çalışmalar neticesinde bordo beyazlı forma ile minikler sahada eğlenerek öğrenmekte ve yaz dönemini spor dolu geçirmekteler. Yaz okulu çalışmalarının bitimi ile okul dönemi başlayacaktır. Okul dönemi ile birlikte kış okulu çalışmalarına geçiş yapacağız ve antrenmanlar cumartesi-pazar günleri olacak. Çocuklarını sporlar tanıştıran tüm velilerimize teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X