İnegölspor golcü alacak!

Bordo beyazlıların patronu Şaban Yıldırım takıma direk katkı yapacak bir isim üzerinde durduklarını belirterek, forvet arkasına da isim aradıklarını açıkladı.

İnegölspor golcü alacak!

SADULLAH ORGAN

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyon olarak PTT 1. Lig’e çıkmak isteyen İnegölspor’da, Antalya kampı önceki gün start aldı. 

Teknik Direktör Şaban Yıldırım yönetiminde Belek’te 9 Ocak 2015’e kadar çalışmalarını sürdürecek bordo beyazlılarda transfer çalışmalarıda hız kazandı. 

Yıldırım, OLAY Medya’ya yaptığı açıklamada 1 santrafor ve 1 forvet arkadası isimle kadrolarını güçlendireceklerini söyleyerek şunları kaydetti;

Rakip bulamıyoruz!

‘Çalışmalarımıza önceki gün start verdik. 4 tane hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Ancak bizim grup herkesten önce tatile girdiği için şu an maç yapacak ekip bulamıyoruz. 26-29 Aralık’ta yapacağımız maçlarda bölge takımları ile karşılaşacağız ama yeni yılda daha iyi 2 takımla oynamak istiyoruz. Transfere gelecek olursak, Raif’in yerine mutlaka 1 golcü alacağız. Hücumda bir eksik var gibi o yüzden 1 tanede forvet arkası oyuncusu alarak transferi kapatacağız.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X