İnegölspor güçleniyor

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren bordo beyazlılar çalışmalarını kondisyon ağırlıklı olarak sürdürüyor.

İnegölspor güçleniyor

2016-2017 sezonunda mücadele edeceği Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk isteyen İnegölspor’da çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz Pazartesi günü yeni sezon hazırlıklarına startı veren bordo beyazlılar, Teknik Direktör Osman Özdemir yönetiminde kendi tesislerinde kondisyon çalışması yapıyor. İnegölspor, 3-15 Ağustos tarihleri arasında Bolu’da 2. etap için kampa girecek. Bordo beyazlılarda PTT 1. Lig’den yapılacak sol açık ve forvet transferlerinin de Bolu kampına kadar tamamlanması bekleniyor.

 

2 ayrılık!

 

İnegölspor’un altyapısından yetişen Yavuz Kur ile Enes Bayır kiralık olarak takımdan ayrıldı. Bordo beyazlıların yetenekli iki gencinden kaleci Yavuz, 3. Lig 2. Grup takımlarından Düzcespor ile, forvet Enes ise 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Payasspor ile 1 yıllık anlaşma sağladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X