İnegölspor Karagümrük’e patladı: 3-0

Bordo beyazlılar, İstanbul ekibini ilk 18 dakikada Bilal Özdemir (2) ve Fatih Şerifoğlu’nun attığı gollerle 3-0 devirdi ve ligde nefes aldı.

İnegölspor Karagümrük’e patladı: 3-0

SADULLAH ORGAN

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta oldukça kötü günler geçiren İnegölspor, 7. hafta maçında Fatih Karagümrük’ü 3-0 mağlup ederek kendine geldi. Sağanak yağmur altında oynanan mücadelede maça hızlı başlayan bordo beyazlılar 13. dakikada Bilal Özdemir ile 1-0 öne geçti. 15’te Bilal bir kez daha sahneye çıkarak durumu 2-0’a getirdi. 18. dakikada bu kez Fatih Şerifoğlu fileleri sarstı ve İnegölspor ilk yarıyı 3-0 önde kapattı.

Fark artabilirdi

Maçın ikinci yarısında farklı skorun verdiği rahatlıkla oyunu istediği gibi yönlendiren İnegölspor, 67. dakikada Ergün ve 83’te Ömürcan’la yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Sağanak yağış altında ve ağır zeminde oynanan maçı bordo beyazlılar ilk yarıda bulduğu gollerle 3-0 kazanarak tam 5 hafta sonra sahadan 3 puanla ayrıldı. İnegölsporlu oyuncular maç sonunda galibiyet sevincini taraftarıyla paylaştı. 

STAT: İnegöl İlçe

HAKEMLER: Emre Abar (***), Sezgin Çınar (**), Uğur Erdoğan (**)

GOLLER: Dk.13-15 Bilal Özdemir, Dk.18 Fatih Şerifoğlu (İnegölspor) 

SARI KARTLAR: Erdi, Ekrem (İnegölspor) Akın, Taha, Muhammed, Mertcan (Fatih Karagümrük) 

İNEGÖLSPOR: Atilla (***), Bilal (**), Fatih (***) (Dk.80 Ömürcan *), Emrah (***), Ergün (**), Bülent (***) (Dk.58 Yasin **), Erdi (***), Türker (**), Ali (***), Mustafa (**), Ekrem (**) (Dk.66 Levent **) 

FATİH KARAGÜMRÜK: Akın (*), Serdar (**), Mertcan (**), Muhammed (*), Mert (**), Arif (**), Gökcan (*), Hakan (*) (Dk.46 Aybars **), Taha (*), Okan (**) (Dk.73 Serkan *), Gökhan (**) (Dk.46 Berke *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X