İnegölspor Kızılcahamam’da

Tesislerindeki ilk etap kamp çalışmalarının tamamlayan bordo beyazlılar, 12 günlük kamp için Ankara’ya gitti.

İnegölspor Kızılcahamam’da

ABDULLAH TANIŞ

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, kendi tesislerinde yaptığı ilk etap çalışmaların ardından kamp dönemi çalışmaları için Kızılcahamam’a gitti. Bordo beyazlılar burada yapacağı çalışmalar ve oynayacağı hazırlık maçları ile yeni sezona hazırlanacak. 18 Temmuz’da tesislerde biraraya gelerek, Teknik Direktör Murat Yoldaş yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına başlayan Bursa ekibi, ilk etap çalışmaları tamamladı. İki günlük iznin ardından yeniden toplanan İnegölspor, kamp dönemi çalışmaları için Ankara Kızılcahamam’a gitti. Federasyon temsilcisi Şaban Gümüş’ün başkanlığında sabah saatlerinde yola çıkan kafilede teknik heyetin yanı sıra 28 futbolcu yer aldı.

ALİ AY’LA GÖRÜŞTÜK

Bordo beyazlılar 12 gün sürecek olan kamp döneminde kondisyona dayalı çalışmaların yanı sıra oynayacağı hazırlık maçları ile lige hazırlanacak. Kafileyi kampa uğurlayan Başkan Münür Kaner, lig hazırlıklarının güzel bir şekilde devam ettiğini belirterek, “Tesislerimizde başladığımız hazırlık dönemine Kızılcahamam kampı ile devam edeceğiz. Bursaspor Başkanımız Ali Ay ile bir görüşmemiz oldu. Kendisinden 1 veya 2 oyuncu isteğimiz oldu ve olumlu karşılandık. Öncelikle olumlu yaklaşımlarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Bu konuda bir iki gün içinde netice alacağız. Gümüşhanespor’dan transfer ettiğimiz Ali kardeşimizde kampa katılacak. Santrafor arayışlarımız ise devam ediyor. Yeni transferler ile kadromuza bir hayli güçlendirmiş olacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X