İnegölspor nihayet: 1-0

Bursa ekibi Ergün Penbe ile çıktığı ilk maçta sahadan mutlu ayrıldı. Bordo beyazlılar kupada yoluna devam eden ve İnegöl’e önemli eksikliklerle gelen Tuzlaspor’u Raif Demir’in golüyle devirerek tam 9 hafta sonra galibiyetle tanıştı.

İnegölspor nihayet: 1-0

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden İnegölspor, Teknik Direktör Ergün Penme ile çıktığı ilk sınavında Tuzlaspor’u 1-0 mağlup etti. Evinde oynadığı maça iyi başlayan bordo beyazlılar 25. dakikada Raif Demir ile gole yaklaştı ancak kaleci Bekir’i geçemedi. 29’da İsmet’in pasıyla sağ çaprazda topla buluşan Raif yaptığı düzgün vuruşla İnegölspor’u 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bordo beyazlıların tek gollü üstünlüğü ile noktalandı.

FARKI AÇAMADI

İkinci yarıda İnegölspor’un etkili oyunu devam etti. Bordo beyazlılar 50’de Emre ve 70’te Raif ile girdiği pozisyonlarda son vuruşları etkili yapamadığı için farkı arttıramadı. İnegölspor’da Recep 86’da ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 90’da bordo beyazlılarda Hüseyin Ali kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda Bekir’e takıldı ve mücadele İnegölspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Bordo beyazlılar bu sonuçla tam 9 maç sonra 3 puanı bir arada gördü.

STAT: İnegöl İlçe

HAKEMLER: Murat Erdoğan (**), Yakup Yılmaz (**), Abdullah Uğur Sarı (**) 

GOL: Dk.29 Raif Demir (İnegöl)

KIRMIZI KART: Dk 86 Recep Yılmaz (İnegöl)

SARI KARTLAR: Hakkı İsmet , Hasan (İnegöl), İbrahim Ethem, Ferhat (Tuzla) 

İNEGÖLSPOR: Şener (***), Kemal (***), Recep (**), Bilal (**), Emrah (***), Raif Demir (***) (Dk.89 İsa), Hakkı İsmet (**) (Dk.75 Hacı Mustafa *), Lider (**), Emre (***), Hüseyin Ali (**), Oğuz (**) (Dk.55 Hasan **)

TUZLASPOR: Bekir (***), Ferhat (**), Sadık (**) (Dk.37 Tolunay *), Anıl (**), Orkun (***), Oğuz (**) (Dk.57 Şahin *), İbrahim Ethem (**), Muharrem (**), Tuncay (***), Kıvanç (*), Melik (*) (Dk.75 Onur Çapın *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X