İnegölspor puanla tanıştı: 0-0

Bordo beyazlılar sahasında oynadığı maçta Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor ile golsüz berabere kaldı ve gruplardaki ilk puanını elde etti.

İnegölspor puanla tanıştı: 0-0

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu’nda iddiasını daha önceden kaybeden İnegölspor, 5. hafta maçında sahasında Çaykur Rizespor ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmada oldukça iyi bir oyun ortaya koyan bordo beyazlılar 13. dakikada Mahmut Şeker ile mutlak bir gol pozisyonundan yararlamadı. 55’te Karadeniz ekibinden Edowonyi kaleci Tevfik’i de çalımladı ancak araya giren Bilal pozisyonun gol olmasını engelledi. İki ekipte maç boyunca aradığı golü bulamayınca mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi. Bu sonuçla İnegölspor 5. hafta sonunda ilk puanını kazandı.

 

STAT: İnegöl İlçe

GOL: Yok

SARI KARTLAR: Mahmut, İsa, Emrah (İnegöl), Furkan, Marwane (Çaykur Rize)

HAKEMLER: Sarper Barış Saka (**) Mehmet Kapluhan (**), Önder Yılmaz (**)

İNEGÖLSPOR: Hamdi (***), Lider (**), Bilal (***), Mustafa Vargel (**), İsa (**), Emrah (**), Hacı Mustafa (***) (Dk.45 Oğuz **), Hasan (**), Ömürcan (**) (Dk.62 Hakkı **), Raif (*) (Dk. 45 Emre Okur *), Mahmut Şeker (**)

ÇAYKUR RİZESPOR: Muhammed (**), Petrucci (***), Atiyah (**), Robin (**), Oğulcan (**) (Dk.73 Dhurgham *), Oğuz Han (***), Fink (**) (Dk.82 Recep), Edomwonyi (***), Furkan (**), Ahmet İlhan (**) ( Dk.68 Marwane *), Ümit (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X