İnegölspor sahaya indi

Bursa ekibi yeni teknik direktörü Serhat Güller’in yönetiminde ilk antrenmanını dün gerçekleştirdi ve PTT 1. Lig yolcuğuna başladı.

İnegölspor sahaya indi

SADULLAH ORGAN

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk isteyen temsilcimiz İnegölspor, yeni sezon hazırlıklarına start verdi. Yeni teknik direktör Serhat Güller’in nezaretinde kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla sezonu açan bordo beyazlıların ilk çalışmasına 22 sporcu katıldı. İnegölspor’un dış transferde kadrosuna kattığı Bülent Kocabey, Mehmet Ayaz ve Ahmet Devret’in yanı sıra bugün sözleşme imzalayacağı Albimo Alanyaspor’lu Türker Toptaş da ilk kez bordo beyazlı forma giydi.

Transferler yolda!

İnegölspor’un yaptığı ilk antrenmana yöneticilerle birlikte katılan Başkan Eşref Güç, ‘Hayırlısıyla sezonu açtık. Biri kaleci olmak üzere 6 transfer daha yapmak istiyoruz. Geçen sene kaçırdığımız PTT 1. Lig biletini bu yıl inşallah cebimize koyacağız’ dedi. Teknik patron Serhat Güller ise, ‘Çok iyi bir kadro kuruyoruz. Çalışmalarımız güzel gidiyor. 3 Ağustos’ta Bolu’da yapacağımız 2. kamp dönemine kadar transfer çalışmalarını bitirmeye istiyoruz’ diye konuştu. 10 gün sürecek ilk kampın ardından İnegölspor, 3 Ağustos’ta 2. etap çalışmaları için Bolu’ya gidecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X