İnegölspor sahaya indi… Kurban keserek başladılar…

Bordo beyazlılar yeni sezon hazırlıklarına kurban keserek başladı.

İnegölspor sahaya indi… Kurban keserek başladılar…

TFF 2. Lig Beyaz Grup’taki temsilcimiz İnegölspor, yeni sezonu dualar eşliğinde kurban keserek açtı. AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Osman Özdemir, teknik heyet ve futbolcuların hazır bulunduğu kurban kesininin ardından bordo beyazlılar ilk çalışmasını yaptı.

YENİ HEYECAN
Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, sakatlık ve beladan uzak güzel bir sezon geçirme dileğinde bulundu. Belediye Başkanı Alper Taban ise şunları söyledi: “Çok kıymetli hocamıza, teknik heyetimize, beraberinde sporcu kardeşlerimize ve yöneticilerimize yeni sezonda başarılar diliyorum. Bugün sizinle ilk defa heyet olarak bir araya geliyoruz. Allah utandırmasın. Çok güzel, çok farklı, çok heyecanlı, çok yeni duygularla, kısa ve orta vadeli planlamalar yaptık. İnşallah biz kaldığımız yerden, bundan sonraki süreçte çok güzel işler başarmak istiyoruz.”

1. LİG NEDEN OLMASIN?
“Biz buna inanıyoruz. Sizlerinde buna yürekten inanmasını istiyorum. Bakın genç bir ekibimiz var. Şuana kadar 9 transfer yapıldı. 3 transfer daha gerçekleşecek. Ancak maçları şöyle oturup izlediğimizde gerçekten orada ruhunu ortaya koyan, bütün enerjisini ortaya koyan, koşan, yorulan, son dakikaya kadar emeğini ortaya koyan bir kadroyu görmek istiyoruz. Sizlere güveniyor ve inanıyoruz. Kısa ve orta vadede Allah nasip ederse 1.Lig, Allah nasip ederse Süper Lig niye olmasın.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X