İnegölspor sahaya inmeye hazırlanıyor

Bordo beyazlılar pazartesi günü kendi tesislerinde toplanarak yeni sezon hazırlıklarına start verecek.

İnegölspor sahaya inmeye hazırlanıyor

2016-2017 sezonunda Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk isteyen İnegölspor’da çalışmalar pazartesi günü başlayacak. Sportif direktörlük görevine İsmail Güldüren’i, teknik direktörlüğe deneyimli isim Osman Özdemir’i getiren bordo beyazlılar ilk etap çalışmalarını kendi tesislerinde gerçekleştirecek. İnegölspor 31 Temmuz’a kadar sürecek 1. etap çalışmalarının ardından 3-15 Ağustos tarihleri arasında Bolu’da kampa girecek.

2 TRANSFER DAHA

Şu ana kadar kadrosunu Oğuz Kocabal, Emre Aktaş, Recep Yılmaz, Lider Koç, Şener Özcan, Hasan Küçcük, Emre Okur ve Hacı Mustafa Karabulut ile güçlendiren İnegölspor’un hedefinde 2 transfer kaldı. Bordo beyazlılar PTT 1. Lig takımlarından bir sol açık ve 1 forvet alarak transferi kapatacak. Takımın son durumunu değerlendiren İnegölspor Basın Sözcüsü Serdar Nalcı, ‘2 transfer daha yaparak kadromuzu tamamlayacağız. İnşallah kamp sürecini en iyi şekilde geçiririz ve lige hazır bir şekilde gireriz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X