İnegölspor şokta! Son 5 dakikada yıkıldılar…

Bursa ekibi, Çorum Futbol Kulübü karşısında 2-0 öne geçse de sahadan boynu bükük ayrıldı. Ligde bu sezon oynadığı 4 maçta 2 beraberlik, 2 yenilgi alan bordo beyazlılar, sahasında ilkyarıyı 2 farklı önde kapatırken, rakibinin 68, 86 (Pen.) ve 90+1’de attığı gollere engel olamayınca galibiyet hasretini sürdürdü.

İnegölspor şokta! Son 5 dakikada yıkıldılar…

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta sezona kötü bir başlangıç yapan İnegölspor, evinde Çorum Futbol Kulübü’ne 2-0 öne geçtiği maçta 3-2 mağlup oldu. Bu sezon oynadığı 4 maçta 2 beraberlik, 2 yenilgi alan Bursa ekibi, İnegöl İlçe Stadı’nda oynanan maçta da 3 puana ulaşamayınca galibiyet hasretini sürdürdü. Maça etkili başlayan bordo beyazlılar, 21’de Ali’nin golüyle 1-0 öne geçti. İnegölspor, 37’de ise farkı 2’ye çıkardı. Bu dakikada rakip fileleri Emir’le sarsan Bursa ekibi, 2-0’lık üstünlüğü yakaladı.

ADETA YIKILDI
Karşılaşmanın ilkyarısını da 2-0 önde kapatan bordo beyazlılar, ikinci yarıda adeta şoke oldu. 68’de Umut’un penaltı golüyle fark 1’e inerken, konuk ekip 86’da bir kez daha penaltı golüyle skora denge getirdi.

Bu dakikada Sinan’ın penaltı golüyle skoru 2-2 oldu. Kalan bölümde üstünlük arayan İnegölspor, 90+1’de ise adeta yıkıldı. Mücadelede 3 puan şansını kullanamayan, 1 puana razı olan Bursa ekibi, bu dakikada Kıvanç’ın golüyle sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Ligde bu sezon 2 beraberlik, 2 yenilgi elde eden bordo beyazlılar, böylece 5. maçında 3. mağlubiyetini almış oldu.

STAT: İnegöl İlçe
HAKEMLER: Mehmet Terece (**) Selman Timur (**) Mustafa Yüksel (**)
GOLLER: Dk. 21 Ali, Dk. 37 Emir (İnegölspor), Dk. 68 Umut (Pen.), Dk. 86 Sinan (Pen.), Dk. 90+1 Kıvanç (Çorum FK)
SARI KARTLAR: Selimcan, Oğuz, Emir, Abdulkadir, Hasan Hüseyin, Metih (İnegölspor), Kerem, Eren (Çorum FK)
İNEGÖLSPOR: Gökhan Siverek (**) Gökhan Kurumuş (**) Metin (**) (Dk. 84 Erdi Can) Ahmet Hakan (**) Emir (**) (Dk. 67 Denis *) Selimcan (**) Abdulkadir (**) Caner (**) Bilal (**) Ali (**) (Dk. 71 Fatih *) Oğuz (**)
ÇORUM FUTBOL KULÜBÜ: Hasan Hüseyin (**) Tarık (**) Salih Zafer (**) Eren (**) Mehmet Seyfettin (*) (Dk. 40 Nafican *) Mete (*) (Dk. 41 Kerem *) Muhammet (*) (Dk. 40 Onur *) Umut (**) Yılmaz Can (**) (Dk. 65 Mikail **) Cengiz (**) (Dk. 65 Kıvanç **) Sinan (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X