İnegölspor taarruzda!

Yeni sezonda kadrosuna en az 8 transfer yapmayı planlayan bordo beyazlılar kadrosunu 4 forvetle güçlendirecek ve çift santraforlu sisteme geçecek.

İnegölspor taarruzda!

PTT 1. Lig’e çıkmayı kafasına koyan temsilcimiz İnegölspor’da yeni sezon planları ortaya çıkmaya başladı. Çalışmalarına 20 Temmuz’da Bolu’da 12 günlük kampla başlayacak bordo beyazlılar, transfer çalışmalarını da bu yönde sürdürüyor. İç transferde Teknik Direktör Serhat Güller’in raporları doğrultusunda iskelet kadroyu koruyan İnegölspor’da Başkan Eşref Güç’ün hedefinde 8 oyuncu var. Bordo beyazlılar, şu anda boşalan forvet mevkisine tam 4 transfer yaparak yeni sezonda 4-4-2 sistemine geçerek hücumu düşünen bir yapıya bürünecek.

Forvete Ersel!

Transfer için acele etmeyen İnegölspor’da takviye için ilk aday Ersel Aslıyüksek oldu. Gelecek sezon çift forvete dönecek bordo beyazlılarda teknik patron Serhat Güller, başarılı bir performans ortaya koyan Ersel’i kadrosunda görmek istiyor. İnegölspor’un beklemesinin bir sebebi de listesindeki birçok oyuncunun PTT 1. Lig’de mücadele etmek istemesi. Ancak takip edilen isimlerin PTT 1. Lig’de izin verilen 10 yabancı oyuncu sonrasında umduklarını bulamaması ve İnegöl’e gelerek imza atması bekleniyor. 

Pilot’ta start yarın!

Bugün denemeye aldığı yaklaşık 55 oyuncuyla çalışmalarını sona erdirecek 3. Lig temsilcilerimizden Yeşil Bursa, yarın yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde toplanacak yeşil beyazlı oyuncular Ahmet Suphi Evke yönetimindeki yeni teknik kadro ile tanışarak sahaya inecek. Oyuncu seçmelerinden 2-3 ismi 16 Temmuz’a kadar sürecek Vakıfköy’deki 1. Kamp dönemince denemeye alacak Yeşil Bursa, Ağustos başında 2. Kamp dönemi için Bolu’ya gitmeyi planlıyor. 

Nilüfer kaldığı yerden!

Geçtiğimiz sezonun en dikkat çekici takımlarından biri olan Bursa Nilüferspor yine aynı hırsla çalışmalara başladı. Mavi beyazlılar, 20 Temmuz’da Baia Hotel’de 11 günlük 2. kamp dönemini gerçekleştirecek. Ağustos’un ilk haftası normal antrenmanlara başlayacak Nilüferspor, 23 Ağustos’a kadar 6 hazırlık maçı oynayacak. Nilüferspor’da takviye yapılacak mevkilerde belli oldu. Mavi beyazlılar, 1 kaleci, 1 sağbek, 1 solbek, 2 ortasaha ve 1 forvet transferi yapacak. 

Gazi transfere başladı!

3. Lig temsilcilerimizden Orhangazispor’da yeni sezon hazırlıkları ve transfer çalışmaları hızlı start aldı. 10 tanesi genç takımdan olmak üzere toplamda 42 oyuncuyu seçmelere alan kırmızı siyahlılar, Tekirova’dan orta saha oyuncusu Metehan Andaç Özlü ile bir yıllığına anlaşma sağladı. Orhangazispor’un ayrıca Manisa Belediyespor’dan kaleci Gökhan, Güngören’den Habip ve Uğur, Ayvalıkgücü’nden Erdi ve İskenderun’dan Mustafa Serkan ile el sıkıştıkları öğrenildi. Bu 5 oyuncunun kırmızı siyahlılara kesin transferi ise hafta içi yapılacak yönetim kurulu toplantısından sonra belli olacak. Orhangazispor’un ilk kamp dönemi ise Salı günü başlayacak ve 16 Temmuz’a kadar kendi tesislerinde sürecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X