İnegölspor tepetaklak! Bu gidiş nereye?

2.Lig’deki Bursa ekibi, sahasında grup ikincisi Hekimoğlu Trabzon’a ikinci yarıda yediği tek golle boyun eğdi ve üst üste 4. mağlubiyetini alarak 7 puanda kaldı…

İnegölspor tepetaklak! Bu gidiş nereye?

Bu sezon Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta bir türlü istediği sonuçları elde edemeyen İnegölspor, sahasında zirve mücadelesi veren Hekimoğlu Trabzon’a 1-0 mağlup oldu.

Güçlü rakibiyle İnegöl Stadı’nda karşı karşıya gelen Bursa ekibi, zaman zaman etkili pozisyonlar da bulduğu maçta yine yenilgiyi önleyemedi.

Bu sezon sadece 1 maçta galibiyet elde edebilen, ligdeki son 3 maçını ise kaybeden bordo beyazlılar, Trabzon temsilcisi karşısında da taraftarının yüzünü güldüremedi.

Sezona Osman Özdemir yönetiminde başlayan, tecrübeli isimle yollarını ayırdıktan sonra takımı Cüneyt Biçer’e emanet eden ancak bu isimle de bir türlü beklenen başarıyı yakalayamayıp ayrılık kararı alan İnegölspor, yine istediğini alamadı.

ENGEL OLAMADI
İkinci sırada bulunan rakibi karşısında ilkyarıda pozisyonlar da bulan Bursa ekibi, yakaladığı fırsatlarda gole ulaşamadı.

İlkyarısı golsüz tamamlanan maçın ikinci yarısında da üstünlük arayan bordo beyazlılar, kalesinde de tehlikeler yaşadı.

İlerleyen bölümde tecrübeli isimlere sahip rakibi karşısında zorlanmaya başlayan İnegölspor, 77’de kalesini gole kapatamadı. Bu dakikada Karadeniz ekibi Bursa ekibinin filelerini Onur ile havalandırırken, maçtan 1-0 mağlup ayrılan bordo beyazlıların galibiyet hasreti bu hafta da devam etti.

İŞTE MAÇIN KARNESİ

STAT: İnegöl
HAKEMLER: Abdullah Volkan Aydın (**) Abdulkadir Döner (**) Rıdvan Çevik (**)
GOL: Dk. 77 Onur (Hekimoğlu Trabzon)
SARI KARTLAR: Uğur Arslan, Berkay Sefa, Musa Caner, Yasin, Batuhan (Hekimoğlu Trabzon), Caner, Gökhan Siverek (İnegölspor)
İNEGÖLSPOR: Gökhan Siverek (*) Gökhan Kurumuş (*) Fatih Üge (**) Metin (*) (Dk. 38 Emir **) Selimcan (*) Erdem (*) (Dk. 90+1 Erdi Can) Caner (**) Bünyamin (**) Bilal (**) Denis (*) (Dk. 90+1 Erdal) Fatih Çiplak (**)
HEKİMOĞLU TRABZON: Abdulaziz (**) Uğur Arslan (**) Berkay Sefa (**) (Dk. 67 Batuhan Karadeniz **) Samet (**) Serkan (**) (Dk. 81 Mehmet Sak) Eray (**) Burhan (**) (Dk. 90+6 Miraç) Onur (**) Bahadır Taşdelen (*) (Dk. 46 Musa Caner **) Yasin (**) Bahadır Erol (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X