İnegölspor Tufan’ı bitirdi

Bordo beyazlılar, Raif Demir, İlker Cihan, Ercüment Eray Atak ve Muhammed Bulut’tan sonra Büyükçekmece Tepecikspor’dan Tufan Zahid Arslan ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

İnegölspor Tufan’ı bitirdi

SADULLAH ORGAN

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta ilk devreyi küme düşme hattının hemen üstünde bitiren İnegölspor, yarın başlayacak ikinci yarı öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bordo beyazlılar, son olarak Büyükçekmece Tepecikspor’dan Tufan zahid Arslan’ı kadrosun kattı. İnegölspor’un 1.5 yıllık sözleşme imzaladığı 1985 doğumlu forvet oyuncusu Kasımpaşa altyapısından yetişirken sırasıyla Galatasaray U-21, Beylerbeyispor, Gaziantep BB, Rizespor, Siirtspor, Bayrampaşa, Nazilli Belediye ve Tepecikspor’un formalarını terletti.

İyi başlamak istiyoruz!

Yarın sahasında Tarsus İdmanyurdu’nu ağırlayacak İnegölspor’da Basın Sözcüsü Burak Şimşek, ‘Sezonun ikinci yarısı için kadromuzu güçlendiriyoruz. Tufan Zahid Arslan’ın da bize büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Yarın sahamızda Tarsus İdmanyurdu’nu yenerek ikinci yarıya iyi başlamak istiyoruz. İlk devrede kaybettiğimiz puanları telafi ederek sezon sonunda play-off’un içinde olacağız’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X