İnegölspor turu istiyor

Deplasmanda Etimesgut Belediye’yi yenerek kupada 7 puana ulaşan bordo beyazlıların Teknik Direktörü Taşkın Güngör, ‘Kayserispor’u mağlup ederek son 16’ya kalmak istiyoruz’ dedi. Bülent Kocabey’e de takım bulması söylendi.

İnegölspor turu istiyor

SADULLAH ORGAN 

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta sıkıntılı günler geçiren ancak Ziraat Türkiye Kupası G Grubu’nda Etimesgut Belediyespor’u yenerek gruptan çıkma şansını son maça taşıyan İnegölspor kupaya odaklandı. Haftaya İnegöl’de oynanacak maçta Kayserispor’u yenmesi halinde bir üst tur vizesi alacak olan bordo beyazlılarda Teknik Direktör Taşkın Güngör, ‘Kayserispor ile evimizde oynacağımız maç çok önemli bir hal aldı. Rakibimizi yenerek adımızı son 16 takım arasına yazdırmak istiyoruz’ diye konuştu.

KOCABEY GİDİYOR

Öte yandan İnegölspor’un en tecrübeli isimlerinden biri olan Bülent Kocabey’e takım bulması söylendi. Etimesgut Belediyespor maçında 42. dakikada oyundan alındığı için sinirlerine hakim olamayarak formayı yere atan Bülent’in gözden çıkarılması ilçede şok etkisi yarattı. OLAY Spor’a gelişmeleri anlatan Bülent Kocabey, ‘Tüm olumsuzluklara rağmen devre arasında beni isteyen takımları reddettim. Önce lig maçında ve son kupa maçında oyundan alınmam sinirlendirdi. Formamı atmadım, sadece hocaya tepki olarak sahanın kenarına bıraktım’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X