İnegölspor’a dev destek

Bordo beyazlı yönetimi makamında ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnegölspor’a gereken her türlü katkıyı sağlayacaklarını söyledi.

İnegölspor’a dev destek

Bursa’yı Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta temsil eden İnegölspor’a, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’den dev destek geldi. Bordo beyazlı yönetimi kendi makamında ağırlayan Recep Altepe, İnegölspor’a her türlü katkıyı sağlayacaklarını söyledi. Altepe, ‘Geçen yıl güzide kulübümüze bir otobüs tahsis ettik. İnegölspor’u yarınlara taşıyacak modern tesislerin inşa edilmesi için ise gün sayıyoruz. Alt yapı ve tesislerin ardından gelen kurumsallaşmayla birlikte inşallah başarılar da sizi bulacaktır. İnşallah şampiyonlukla tanıştığınız bir sezon olur. O sene bu sene olur’ diye konuştu.

ALTEPE’YE TEŞEKKÜR

İnegölspor Başkanı Timur Erezsarı ise, verdiği destekler nedeniyle Başkan Altepe’ye teşekkür etti. Erezsarı, ‘Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe sayesinde otobüse kavuştuk. Takımımızı yarınlara taşıyacak tesislerimiz de yine Büyükşehir’in imkanlarıyla hayata geçiriliyor. Geldiğimiz gibi 11 yeni transfer yaptık. Takımda birlik ve beraberliği sağladık. İnşallah Bursa’mızın büyüklerinin böyle desteğiyle muvaffak oluruz’ dedi. Ankara Yolu’ndaki yeni belediye binasında gerçekleşen görüşmeye Timur Erezsarı’nın yanı sıra tüm yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X