İnegölspor’a güven geldi

Ligin ikinci yarısına güzel bir başlangıç yapan bordo beyazlılar, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Kocaeli Birlik’i yenerek play-off potasına iyice girmek istiyor.

İnegölspor’a güven geldi

SADULLAH ORGAN

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’a iyi bir başlangıç yapamayan ve düşme hattında gezinen İnegölspor’a ikinci devre ile birlikte bahar geldi. Bordo beyazlılar ikinci yarıda oynadığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlikle 7 puan toplayarak play-off barajıyla arasındaki farkı 2’ye indirdi ve 10. sıraya kadar yükseldi. Alınan başarılı sonuçların ardından yönetim kurulu, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar yeniden play-off hedefine odaklandı.

GALİBİYET SERİSİ

Haftasonu deplasmanda Kocaeli Birlik ile karşılaşacak olan İnegölspor’da tek hedef galibiyeti. Bordo beyazlıların Teknik Direktör Taşkın Güngör yaptığı açıklamada, ‘Özellikle lider Manisaspor ile deplasmanda oynadığımız maçı kazanmak bize çok fazla güven aşıladı. Geçen hafta da sahamızda Ankara Demirspor’u yenince bu sezon ilk kez üst üste 2 maçtan galibiyetle ayrılmış olduk. Artık bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Bu yüzden bu pazar Kocaeli Birlik’i deplasmanda yenip play-off hedefimizi ortaya koymalıyız’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X