İnegölspor’a liderlik yakışırdı!

Basın toplantısı düzenleyen İnegölsporlu yöneticiler, ‘İlk yarıyı lider bitirmemiz gerekirdi. Ancak önemli olan sezon sonu zirvede olmak’ dediler.

İnegölspor’a liderlik yakışırdı!

SADULLAH ORGAN

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta ilk yarıyı 31 puanlı lider Bandırmaspor’un 5 puan ardında ikinci sırada bitiren İnegölspor’da gösterilen performans yöneticilerden geçer not alamadı. Düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında açıklamalarda bulunan yöneticiler Emrah Erim, Burak Şimşek ve Ahmet Ortakçı, ‘İlk devreyi 2. bitirdik. Daha iyisi olabilirdi. Ancak yapacağımız takviyelerle sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz’ diye konuştular.

Antalya’da 15 gün!

Devre arası kamp döneminin 22 Aralık Pazartesi günü Antalya’da başlayacağını söyleyen Emrah Erim, “Yılbaşında 2 gün tatil olacak. Ondan sonra bir hafta daha kamp yapacağız. Toplam da 15 gün Antalya’da kamp çalışması yapmış olacağız. Takım için gerekli transferleri bir an evvel bitirip kampa yetiştirmek istiyoruz. Ancak devre arası çok da kolay transfer süreci olmuyor. İstediğimiz isimler için beklememiz gerekebilir’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X