İnegölspor’a neler oluyor? Resmen gülmeyi unuttu!

Bursa ekibi, sahasında Kahramanmaraşspor’a tek golle boyun eğerken, bir maçı daha puansız tamamladı.

İnegölspor’a neler oluyor? Resmen gülmeyi unuttu!

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta bu sezon bir türlü beklenen çıkışı gerçekleştiremeyen İnegölspor, sahasında Kahramanmaraşspor’a 1-0 mağlup olarak kötü gidişini sürdürdü.

Ligde tek galibiyeti bulunan Bursa ekibi, İnegöl Stadı’nda oynanan karşılaşmada zaman zaman etkili olsa da rakip fileleri havalandıramayınca yenilgiyle razı oldu. Bu sezon 2 maçı rakip takımlarda çıkan Covid-19 vakaları nedeniyle ertelenen bordo beyazlılar, mücadelenin ilkyarısında yakaladığı fırsatlarda gole ulaşamadı.

SONUÇ GETİRMEDİ
İki ekibin de çabalarının gol getirmediği ilkyarı 0-0 eşitlikle tamamlanırken, mücadelenin ikinci yarısına konuk ekip etkili başladı. İnegölspor, karşılaşmanın 58. dakikasında ise rakibinin üstünlük golüne engel olamadı.

Bu dakikada Hüseyin Cihan’ın attığı golle 1-0 geriye düşen Bursa ekibi, eşitlik için rakip kalede pozisyonlar bulsa da bunlardan sonuç alamayınca karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrıldı. Bu arada İnegölspor’da Bilal, 90. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

STAT: İnegöl
HAKEMLER: Davut Dakul Çelik (**) Tolga Atasoy (**) Muratcan Ilgaz (**)
GOL: Dk. 58 Hüseyin Cihan (Kahramanmaraşspor)
SARI KARTLAR: Osman, Eren Taşkın, Eren Nergiz (Kahramanmaraşspor), Selimcan,Bünyamin (İnegölspor)
KIRMIZI KART: Dk. 90 Bilal (2. sarı karttan) (İnegölspor)
İNEGÖLSPOR: Gökhan Siverek (**) Oğuz (**) (Dk. 68 Ömer Faruk *) (Dk. 84 Ogün) Fatih Üge (**) Metin (**) (Dk. 68 Bünyamin *) Emir (*) (Dk. 76 Selim Can İnci *) Selimcan Temel (**) Ali (**) Caner (**) Bilal (**) Denis (*) (Dk. 76 Erdi Can *) Fatih Çiplak (**)
KAHRAMANMARAŞ: Murat (**) İsa (**) Kadir Kaan (**) Osman (**) Emin (**) Hüseyin Cihan (**) Doğanay (**) (Dk. 90+2 İsmet) Recep (**) Eren Taşkın (*) (Dk. 52 Talha **) Halil (**) Burak (**) (Dk. 87 Eren Nergiz)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X