İnegölspor’a onursal destek!

Alinur Aktaş, bordo beyazlıları ziyaret edip başarı diledi.. ‘Her başarı bana heyecan verir’ diyen İnegöl Belediye Başkanı ve kulübün Onursal Başkanı Aktaş, ilçenin takıma sahip çıkması adına 60 kombine bilet alarak öncülük etti.

İnegölspor’a onursal destek!

ABDULLAH TANIŞ

TFF 2.Lig’deki temsilcimiz İnegölspor’un dün özel konukları vardı… İnegöl Belediye Başkanı ve kulübün Onursal Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, yönetim kurulu üyeleri ile belediye meclis üyeleri, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren bordo beyazlı takımı ziyaret etti. Teknik heyet ve futbolculara baklava ikramında bulunan Başkan Aktaş, “Biz sezon başında ilçe başkanımızla birlikte gelip başarı dileklerimizi iletelim istedik. Yönetimimiz inşallah bu sene İnegölspor’u hedeflerine ulaştıracak” dedi.

HERKES KATKI VERSİN

İnegölspor için herkesten destek bekleyen Aktaş, takıma yaptığı konuşmada, şunları söyledi: “Güzel bir tablo var gibi. İnşallah sonuna kadar böyle gider. Bunu sportif başarılarla da taçlandırırsanız, maddi ve manevi sizin de bu işten kazanımınız olur. Bu şehirdeki her başarı bana heyecan verir. İnegölspor’un yıllardır hep üst liglere çıkma isteği var. Bu başarıya kim ne katkı veriyorsa ona katkı ve destek vermekten öte başka bir şeyimiz olamaz. Bugün 60 adet kombine bileti alacağız. Herkesin kombine alarak, reklam vererek, deplasman sponsoru olarak katkı koymasını bekliyorum.” 

ENGELLERİ AŞIYORUZ

AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel de, “Bizde AK Parti ilçe teşkilatı olarak belediye başkanımızla beraber İnegölspor’a maddi, manevi her türlü desteği vereceğiz” diye konuştu. Kulüp Başkanı Münür Kaner ise “Ziyaretiniz bize güç kattı. İnşallah çıktığımız bu zorlu yolda sizlerin desteği ile başarıya ulaşacağız. Bizim bu saatten sonra hem maddi hem de manevi desteğe ihtiyacımız var. İş adamlarımızda desteklerini beklerken, seyircilerimizden de stattaki yerlerini doldurarak takımlarına sahip çıkmasını bekliyoruz’ ifadelerini kullandı. 

Konuşmaların ardından teknik heyet ve futbolculara baklava ikramında bulunuldu.

3 oyuncuyla yollar ayrıldı

İnegölspor’un altyapısından yetişen Mahmut Şeker, Oğuzhan Yılmaz ve Caner Karakuş’la karşılıklı yapılan görüşmeler neticesinde yollar ayrıldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X