İnegölspor’a tam destek

Bordo beyazlı yönetim, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcı Bülent Temelli’yi makamında ziyaret etti.

İnegölspor’a tam destek

İnegölspor yönetimi, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcı Bülent Temelli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete Kulüp Başkanı Münür Kanar, Başkan Yardımcısı Osman Sevim ve Basın Sözcüsü Adnan Kemal Aydın katıldı. Başkan Münür Kanar, ‘Biz sayın il başkanımızdan gurur duyuyoruz. Kendisine şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına tekrar teşekkür ediyorum. Bundan sonraki görevinde başarılar diliyorum’ dedi.

Taşın altına elini soktu

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ise ‘İnegölspor Kulübü başkanımıza ve yöneticilerine çok teşekkür ederiz. Ziyaretlerinden dolayı onur duyduk, gurur duyduk. İnegölspor her zaman başarılarıyla Türk futboluna önemli değerler kazandırmış, futbolun altyapısını da geliştirmiş ve bugün Süper Ligde de oynayan, antrenörlük yapan bir çok önemli isimin de kaynağı olmuştur. Münür bey bu  dönemde de sıkıntılı bir süreç olmasına rağmen İnegölspor’daki görevinden kaçmayarak bu sorumluluğun altına ekibiyle beraber girmişlerdir’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X