İnegölspor’da çifte imza…

TFF 2.Lig’deki Bursa ekibi, geçtiğimiz sezon kadroda yer alan Hacı Mustafa Karabulut’la 2 yıllık sözleşme yenilerken, daha önce takımda forma giyen son olarak Çek Cumhuriyeti’nde mücadele eden Erdi Can Şehit’i de 2 yıllığına tekrar kadrosuna kattı.

İnegölspor’da çifte imza…

TFF 2. Lig’de mücadele eden İnegölspor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İddialı bir kadro kurmak isteyen Bursa ekibi, Hacı Mustafa Karabulut’la sözleşme yenilerken, Erdi Can Şehit’i de kadrosuna kattı. Kadrosuna önemli isimler katan bordo beyazlılar, hem iç hem dış transferde hamlelerini sürdürüyor. İnegölspor, Çek Cumhuriyeti 1. Lig ekiplerinden FK Pribram’dan Erdi Can Şehit’le 2 yıllık sözleşme imzaladı. 24 yaşındaki futbolcunun daha önce de İnegölspor’da forma giydiğini söyleyen Halkla İlişkiler ve Reklam Sorumlusu Volkan Kardaş, “Kulübün dokusunu ve geleneklerini biliyor. Geçtiğimiz yıl Çek Cumhuriyetinde top koşturdu. Bu sene tekrardan aramızda. İnşallah beraber güzel bir sezon geçireceğiz” diye konuştu.

YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK
Erdi Can Şehit ise “Burada güzel bir oluşum var. Daha önce yarım sezon burada oynadım. Bu sezonda inşallah hep beraber hedefimize ulaşmayı düşünüyoruz. İnşallah bu yolun sonu şampiyonluk olur” dedi. Bursa ekibi ayrıca iç transferde geçtiğimiz sezon da kadrosunda bulunan 32 yaşındaki Hacı Mustafa Karabulut’la 2 yıllık sözleşme yeniledi. Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, Halkla İlişkiler ve Reklam Sorumlusu Volkan Kardaş ile Altyapı Sorumlusu İbrahim Işıkoğlu katıldı.

İVME YAKALADIK
Kulüp olarak yeni bir yapılanmaya gittiklerini belirten Başkan Yardımcısı Yiğit, “10 gündür transferlerimiz hız kesmeden devam ediyor. Hacı Mustafa geçen sene kulübümüze çok iyi hizmet etmişti. İnşallah bundan sonraki süreçte de bu hizmetleri artarak devam eder” ifadelerini kullandı. Hacı Mustafa Karabulut ise “Geçen sene güzel bir ivme yakaladık. Bu oluşumda yer aldığım için mutluyum. İnşallah geçen sene oynadığımız en az play-off’u bu sene de kovalarız. Amacımız tabii ki şampiyonluk” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X