İnegölspor’da darp istifası

Bir antrenör, çocukları A takıma çıkarılmadığı gerekçesiyle aileden sopa yedi… İnegölspor U19 Sorumlusu Özgür Şahin yaşanan bu olay sonrası istifa etti. Genç antrenörü destek için altyapı sorumluları da görevi bıraktı.

İnegölspor’da darp istifası

ABDULLAH TANIŞ

İnegölspor altyapısında geçtiğimiz günlerde istenmeyen olayların yaşandı. Bursa ekibinin U19 Sorumlusu Özgür Şahin, takımda yer alan bir sporcunun ailesi tarafından çocukları A takıma çıkarılmadığı gerekçesiyle darp edildi. Bu olay üzerine Şahin görevinden istifa ederken, Altyapı Koordinatörü İrfan Kapdan, Altyapı Antrenörleri Celalettin Barut, Murat Yakşi, Selahattin Esen, Eyüp Efe, Caner Taban ve İlker Işıldak da Şahin’e destek için görevlerinden istifa ettiler. İnegöl’deki amatör spor kulüplerinde görev yapan teknik direktörler ve Özgür Şahin, bir araya gelerek sporda şiddete tepki gösterdiler.

TEPKİ VERMEM GEREKİYORDU

Üzücü bir olay yaşandığını ve ardından olaya karışanların kendisinden özür dilediğini belirten Özgür Şahin ‘Bu olay keşke yaşanmasaydı. Bütün antrenör arkadaşlarımız sağ olsun, arayıp destek verdiler. Yıllarca küs olduğum hocalarım da bana destek verdi. 15 seneden bu yana İnegölspor’dayım. Hiçbir zaman görevden kaçmadık. Kimseye kırgınlığım yok ama bir tepki vermem gerektiğine inanıyorum. Bu durumu hak edecek şeyler yapmadık. Adaletli olduğumuzu herkes biliyor. İnegölspor’da yapmış olduğum hizmetlerin sonuna geldim. İnegölspor bu işten zarar görmeyecektir.’ ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X