İnegölspor’da flaş gelişme! Yollar ayrıldı…

Galibiyet hasreti süren İnegölspor’da 5 maçta alınan 3 yenilgi ve 2 beraberliğin ardından Teknik Direktör Osman Özdemir’le karşılıklı anlaşılarak sözleşmesi fesh edildi.

İnegölspor’da flaş gelişme! Yollar ayrıldı…

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta dün sahasında Çorum Futbol Kulübü karşısında 2-0 öne geçmesine karşın sahadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrılan İnegölspor’da Teknik Direktör Osman Özdemir ve ekibiyle yollar ayrıldı.

Bu sezon oynadığı maçlara galibiyetle tanışamayan ve 5 maçta 2 beraberlik, 3 yenilgi alan Bursa ekibinde yönetim kurulu toplantısının ardından tecrübeli teknik adamla yolların ayrıldığı ifade edildi.

TEŞEKKÜR EDİLDİ
Bordo beyazlı ekipten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İnegölspor’umuzun yönetim kurulu tarafından yapılan toplantının ardından Teknik Direktörümüz Osman Özdemir ve ekibi ile görüşülerek, sözleşmeleri karşılıklı olarak fesih edilmiştir. Yönetim kurulu olarak, Özdemir ve ekibine takımımıza vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eder, futbol hayatlarında başarılar dileriz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X